З Днем адвокатури України!

Шановні колеги!

День адвокатури України – професійне свято людей, для яких ця непроста професія – не просто робота, а покликання, яке від кожного вимагає професіоналізму, відданості обраній справі, компетентності, необхідності постійно й наполегливо вчитися, керуватися не лише досконалим знанням букви закону, але й повагою до людини, милосердям, справедливістю, патріотизмом.

Ми пишаємося тим, що адвокатура Одещини має не лише славне минуле, гідне енциклопедій, але й гідне сучасне, адже історію пише кожен своєю щоденною працею, своєю відданістю професії.

То ж нехай нагородою кожному за професіоналізм, компетентність, сумління і небайдужість стануть людське визнання і подяка; адвокатська ж послідовність і рішучість нехай стануть запорукою плідної праці, зразком служіння благородній меті – становленню та розвитку вільної, самодостатньої, демократичної України, де кожен захищений законом і правдою.

Вітаємо усіх Вас з Днем адвокатури України, щиро бажаємо, щоб кожен день ставав успішним, переможним, а життя було сповнене великих можливостей і щоб ставало сил на їх реалізацію.

Невичерпної енергії та оптимізму Вам, колеги-адвокати, міцного здоров’я, душевного тепла, ладу і затишку в родинах.

З повагою

КДКА Одеської області.